O nama

Fashion Hunter je prodavnica koja svoje poslovanje obavlja putem Interneta i koja svim generacijama pruža najzanimljivije komade odeće, obuće i modne dodatke. Nalazimo se u Srbiji, ali svoje poslovanje ne ograničavamo granicama sa mape. Plasiramo najnovije trendove prilagođene cenovno svima, a kvalitet je zagarantovan. Za razliku od drugih mi smo oni kod kojih su reči kvalitet i dobar dizajn one koje opisuju našu ponudu.

U vremenu kada previše radimo, kada smo okupirani školom, fakultetom, poslom ili decom, jednostavnim pregledanjem web site-ta i društvenih profila lako možete pronaći nešto upravo za vas.


Naša ciljana populacija nije određena godinama i kod nas kupuju svi koji žele biti u korak s trendovima. Na taj način smo i osmislili trenutnu kolekciju.


Svoje poslovanje fokusiramo da svima pružimo po nešto, svima koji vole lepe i zanimljive komade odeće, svima kojima dobra odeća nije luksuz već potreba.. Ne zadovoljavamo se time da jednom kupite kod nas, mi želimo biti vaš prijatelj, onaj u koga imate poverenje i onaj kod koga rado dolazite. Duboko verujemo da imate pravo da kupite najnovije svetske trendove, a upravo je to razlog pokretanja ovog velikog projekta. Zbog toga smo, između ostalog, oformili i korisničku podršku koja je stalno na raspolaganju svakom našem kupcu te putem nje nudimo i mogućnost individualnog savetovanja.


Ako imate bilo kakav predlog ili sugestiju slobodno nas kontaktirajte!