SLIP HALJINE I POVRATAK SATENA

Možda saten nikada nije izlazioiz mode ili smo ga samo zaboravili, ali on je ove sezone sigurno broj jedanmeđu materijalima za odeću. Da li je to vaš izbor za doček Nove godine? Unastavku teksta pogledajte naše najzanimljivije modele od satena i načine kakoih kombinovati.

Možda trenutno najprodavanijaboja je tkz. “rosegold”, pa ćemo i haljinama u toj boji dati posebne kombinacije.Provešćemo vas kroz najrazličitije stilove male slip haljine od satena. Haljinemožete pronaći kod nas, a potrebno je samo da nas kontaktirate preko neke oddruštvenih mreža ili web site-a. Sledeća tema o kojoj ćemo pisati je materijalkoji urožava saten – PLIŠ!

  •  KOMBINACIJA SATENA I ČIPKE

Da, zašto da ne. Čipka nikada nemože da izađe iz mode, samo je potrebno da ovo kombinaciju iznesete na pravinačin. Ako imate neki tkz. oversized kaput ovo je pravo vreme da gaukombinujete sa jednom ovakvom haljinom. Da li ste više za jednu strastvenuboju koja više pristaje crnkama ili nežnu za plavuše, taj izbor ostavljamo samovama. Uz čizme preko kolena i razbarušenu kosu možete biti prava modna ikona, bašona na koju se svi ugledaju.


  • KLASIČNA SLIP HALJINA

Verovatno kraljica među mini haljinama od satena. Klasična ivečna, daćemo sebi pravo da je nazovemo baš tom crnom i malom haljinom.. Mi smose potrudili da vam prikažemo nešto ipak novije, traka oko vrata dodaje dodatniseksipil vama i vašoj kombinaciji. Boje su prilagođene tako da posedujemo pravidijapazon boja. Od metalik srebrne, zlatne i rosegold, pa do klasičnih bojakoje su nepogrešive. Ako na nju dodamo kožnu jaknu ukrašenu nitnama i kalsičnecipele, dobićete pravu vamp kombinaciju. Karmin u jarkoj boji je detalj koji nesmete da izostavite.

  •  METALIK MINI SATENSKA HALJINA

Ovde smo zatvorili potpuno gornji deo, a istakli ramena.Metalik je nešto na šta insitiraju svi svetski dizajneri, a mi smo uspeli davam približimo ovaj trend. Ako jednu ovaku haljinu ukombinujete sa bajkerkama ibundom, dobićete kombinaciju vrednu pažnje.


Nadamo se da smo uspeli da vam približimo načinekombinovanja jedne ovakve haljine. Načina ima puno, a sve je samo stvar ličnekreativnosti. Nadamo se da smo dali malo inspiracije. J

Do sledećeg posta uživajte u mogućnostima koje nam pružamoda,

Fashion Hunter

FH BRAND, November 16th, 2016,