PROLEĆE/LETO MUST HAVE: KOMADI OD PREVRNUTE KOŽE


Prevrnuta koža i imitacija iste? Materijal prethodne sezone koji se provlačio kroz modne linije svih velikih modnih imena današnjice. Privlači pažnju svih žena, a koristi se kao osnova kaputa, suknji i haljina. Materijal koji je bio popularan sedamdesetih godina prošlog veka, sada se na velika vrata vraća. Odaberite moderan kroj i ovo proleće budite žena sa stilom. Naši umovi su spremni za materijal sezone i samo treba pronaći komad i ukombinovati ih. U nastavku teksta ćemo Vam prikazati kako ih možete kombinovati i koje to sve komade možete pronaći kod nas.

 

SUKNJA OD PREVRNUTE KOŽE

Možda naš omiljeni komad, laka za kombinovanje i savršeno se uklapa uz mnoge stilove. Naša omiljena je „Dylana“ suknja na pertlanje koju možete pronaći kod nas u klasičnim bojama kao što su siva, crna i maslinasta. Ako ste pak više za eksperimentisanje odlučite se za nude, roze ili petrolej. Na našem web site-u možete pronaći i suknje od prevrnute kože sa duplim pertlanjem u tako popularnoj nude boji. HALJINE OD PREVRNUTE KOŽE

Neverovatne komade haljina od prevrunute kože smo Vam pripremili. U nastavku pogledajte najzanimljivije komade koji će se naći u našoj ponudi. Boje koje smo izabrali su najčešće pastelne, baš trend koji sledi. Možete ih kombinovati sa običnom pamučnom majicom ispod za opušeniji izgled.

   


DVODELNI KOMPLETI OD PREVRNUTE KOŽE

Dvodelni kompleti ističe žensko telo na neverovatan način. Komad koji itiče ženske grudi, struk i bokove, a samim tim ruke i listove. Svako od nas će morati da ima jedan ovakav komad. Još jedna pozitivna strana ovakvih komada je to što se mogu nositi i odvojeno. Zato ne čekajte puno i odaberite boju za Vas.

 

Volite komade od prevrnute kože? U komentarima ispod podelite sa nama kako ih Vi kombinujete. J
FH BRAND, January 15th, 2017, 0 Comments

Join the discussion

Leave your comment

Note: HTML is not translated!